- تقویت سیستم ایمنی بدن
علاوه بر مشخصات تغذیه ای مختلف، کیوی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها، به ویژه ویتامین C است. خوردن فقط یک فنجان از کیوی به طور قابل توجهی بیش از مصرف روزانه توصیه شده ویتامین C است . مطالعات نشان داده اند که رژیم غذایی با ویتامین C بالا می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد. - هضم بهتر
برای شروع، کیوی (مانند بیشتر میوه ها) دارای مقدار زیاد فیبر است. رژیم های غذایی حاوی فیبر، میزان بروز یبوست را پایین می آورند . اما این تنها راهی نیست که کیوی هضم را پشتیبانی می کند. همچنین حاوی یک آنزیم پروتئولیتیک به نام اکتینیدین است . این آنزیم برای کمک به تجزیه پروتئین در وعده های غذایی شما کمک می کند و هضم کامل و مؤثرتری را انجام می دهد. - کنترل فشار خون
کیوی ها حاوی برخی از مواد زیستی فعال هستند که فشار خون بالا را پایین می آورد . مطالعات نشان داده است که خوردن سه کیوی در روز می تواند فشار خون را بیشتر از “روزی یک سیب” کاهش دهد. دلیل این است که به احتمال زیاد محتوای غنی لوتئین است. لوتئین یک آنتی اکسیدان قوی است. این خبر خوبی است زیرا فشار خون بالا بدون علامت است تا زمانی که یک بحران دیگر، مانند حمله قلبی یا سکته مغزی ایجاد شود. - کاهش بیمارهای چشمی
یکی از دلایل اصلی از بین رفتن بینایی، یک بیماری به نام دژنراسیون ماکولا است. مطالعات نشان داده است که خوردن سه کیوی در روز می تواند از شما محافظت کند. در این مورد، لوتئین در کیوی کمک می کند از یک ترکیب به نام zeaxanthin برای کاهش خطر انقراض ماکولا با ۳۶٪. همچنین برای جلوگیری از ایجاد آب مروارید، کیوی ها مفید می باشند.
پیشگیری از حمله قلبی
پزشکان معمولا توصیه می کنند که هر روز یک آسپیرین مصرف کنند تا خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته را کاهش دهند. هدف این است که آسپیرین خون را تخلیه می کند و باعث کاهش لخته شدن می شود که می تواند مانع شریان ها و رگ ها شود. اما آسپرین همچنین خطر ابتلا به اختلالات خونریزی را به همراه می آورد.
اگر شما در رژیم روزانه آسپرین هستید، با پزشک خود در مورد امکان استفاده از کیوی صحبت کنید . مطالعه ی خارج از دانشگاه اسلو نشان داد که مصرف ۲-۳ کیوی در روز اثر مشابهی بر روی بدن دارد به عنوان آسپیرین، کاهش لخته شدن و کاهش میزان چربی موجود در جریان خون.